

8th Annual Flock to the Rock September 17, 2016

7:30am	Early Bird Walk (Pre-registered): Meet at the front gate.
11:00am	Education Stations: <i>Meet under the tent in the top parking lot (until 3pm).</i>
	Hawk Count: Meet at the top of Chimney Rock (until 3pm).
	S.O.A.R. Birds in Flight Show: <i>Meet at the Classroom on the Meadows (45 minutes).</i>
11:45am	Falcon Demo: Meet at the Birdhouse (30 minutes).
12:15pm	Beginner Bird Walk: <i>Meet at Cliff Dwellers Gift Shop (45 minutes).</i>
12:30pm	Red-tailed Hawk and Great Horned Owl Demo: <i>Meet at The Birdhouse (30 minutes).</i>
1:00pm	S.O.A.R. Birds in Flight Show: <i>Meet at the Classroom on the Meadows (45 minutes).</i>
1:45pm	Falcon Demo: Meet at the Birdhouse (30 minutes).
2:15pm	Beginner Bird Walk: <i>Meet at Cliff Dwellers Gift Shop (45 minutes).</i>
2:30pm	Red-tailed Hawk and Great Horned Owl Demo: <i>Meet at the Birdhouse (30 minutes).</i>
3:00pm	S.O.A.R. Birds in Flight Show: <i>Meet at the Classroom on the Meadows (45 minutes).</i>
	Education Stations Conclude
	Hawk Count Concludes

Don't forget to check out all the awesome birding gear in our shops!